22.6 C
Zagreb
Utorak, 25 lipnja, 2024

Mačak iz Engleske ukrao novac susjedima i donijeo ga vlasnici

Mačak Theo iz Ipswicha na istoku Engleske je noćna mora susjeda!
Theo stalno nešto krade.  Među njegovim trofejima su punjač za telefon, olovke, lutke, božićni ukrasi i druge igračke za mačke.  Vlasnica mačka Rachel Drouet više se puta šalila da čeka da donese kući nešto stvarno vrijedno.  I taj trenutak je došao – Theo je ukrao novac.
Nedavno su se vlasnici mačke preselili u novi dom.  Mislili su da je Theo ostavio svoju naviku u prošlosti.  No na novom se mjestu još više odvažio i ukrao plastičnu vrećicu s 26 £ – jedan od susjeda ostavio ih je za mljekara.
Unutar vrećice nalazila se ceduljica s adresom, pa je vlasnik mačke i suprug Rachel Drouet, Paul Edwards uspio vratiti novac vlasniku.  Edwards je objasnio da je njihov mačak problematični kleptoman.  “Mladić se nasmiješio, uzeo novac i odmahnuo rukom kao da se tako nešto događa svaki dan “, rekla je Rachel Drouet.  Njezin suprug vjeruje da je ovo bila dobra prilika za upoznavanje novih susjeda s lošim navikama njihovog mačka.
“ Britanski biolog Roger Tabor, koji proučava ponašanje životinja, vjeruje da mačke postaju lopovi ako se rano odvoje od majke.  Mačka nema vremena naučiti mačića da hvata živi plijen, pa u odrasloj dobi počinje loviti stvari povezane s ljudima.”
Pratite nas i lajkajte 🙂
fb-share-icon

POPULARNI ČLANCI

Vezani članci